Afspraak maken

 

Spreekuur op afspraak

Er wordt spreekuur op afspraak gehouden.
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag.

U via deze website een afspraak maken of u kunt de praktijk bellen, bij voorkeur in de ochtend.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de spoedeisendheid van uw klachten en het spreekuur zo goed mogelijk te plannen, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Voor sommige zaken moet u niet bij de huisarts zijn, maar bij bijvoorbeeld de praktijkondersteuner of de assistente. Ook dit is een reden om goed aan de assistente uit te leggen waar u voor komt.

Meer tijd

Voor een reguliere afspraak heeft de huisarts 10 minuten de tijd. In die tijd kan de huisarts 1 klacht of vraag met u bespreken.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 

Afspraak afzeggen

Heeft u een afspraak gemaakt maar wilt u deze afzeggen? Doe dit dan ten minste 24 uur van tevoren, zodat we in die tijd iemand anders kunnen helpen. U kunt afspraken niet online afzeggen, u belt hiervoor de assistente.

Bij het niet verschijnen op een gemaakte afspraak of het minder dan 24 uur van tevoren afzeggen kan de afspraak bij u in rekening gebracht worden. U kunt deze kosten niet declareren bij uw zorgverzekeraar.