Praktijkfolder

Praktijkfolder Huisartsenpraktijk M. Tack


Huisartsenpraktijk M. Tack

Duindoornlaan 1
3235 AH Rockanje
Telefoon: 0181-403691
Fax: 0181-403575

www.mcrockanje.nl


Spoedgevallen

 

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!


Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

Openingstijden

 

De praktijk is iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur.

Vanaf 20 augustus is er tevens een avondspreekuur op donderdag van 19.00 tot 20.30 uur (alleen op afspraak, niet voor spoedgevallen)

Openingstijden                       per 1-5-2017                              
Maandag Mw. Tack
Dinsdag Mw. Tack
Woensdag Mw. van den Ende
Donderdag Mw. Tack
Vrijdag Mw. Tack

 

Afspraak maken

 

Spreekuur op afspraak

Er wordt spreekuur op afspraak gehouden.
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag.

U via deze website een afspraak maken of u kunt de praktijk bellen, bij voorkeur in de ochtend.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de spoedeisendheid van uw klachten en het spreekuur zo goed mogelijk te plannen, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Voor sommige zaken moet u niet bij de huisarts zijn, maar bij bijvoorbeeld de praktijkondersteuner of de assistente. Ook dit is een reden om goed aan de assistente uit te leggen waar u voor komt.

Meer tijd

Voor een reguliere afspraak heeft de huisarts 10 minuten de tijd. In die tijd kan de huisarts 1 klacht of vraag met u bespreken.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 

Afspraak afzeggen

Heeft u een afspraak gemaakt maar wilt u deze afzeggen? Doe dit dan ten minste 24 uur van tevoren, zodat we in die tijd iemand anders kunnen helpen. U kunt afspraken niet online afzeggen, u belt hiervoor de assistente.

Bij het niet verschijnen op een gemaakte afspraak of het minder dan 24 uur van tevoren afzeggen kan de afspraak bij u in rekening gebracht worden. U kunt deze kosten niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

 

 

Telefonisch spreekuur

 

Telefonisch terugbelspreekuur

Voor eenvoudige, korte vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.

U belt hiervoor 's ochtends naar de praktijk en vraagt om een telefonisch consult. De huisarts belt u dan later die dag, op een afgesproken tijdstip terug. Vergeet niet door te geven op welk telefoonnummer u dan bereikbaar bent.

Huisbezoek

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

In de spreekkamer op de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Avond, nacht en weekend

 

Spoedgevallen buiten de praktijktijden worden waargenomen door de Huisartsenpost (HAP) in Spijkenisse. Telefoonnummer: 0181-627055

Adres HAP Spijkenisse:
Huisartsenpost Ruwaard
Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ SPIJKENISSE

Meer informatie over de Huisartsenpost vindt u hier.